Как започна всичко

Създадохме център ТиДжей през 2016 г. след много години опит като частни учители по света. Учителите ни са пълни с енергия и любов към работата си. Те се нагаждат по вашите нужди и стил на учене!

Нашата цел

Ние вярваме че света е едно по-добро място когато хората се разбират взаимно. В Образователен център Тиджей участваме в строенето на мостове между различните култури. Да виждаме ежедневно вашия успех за нас е най-голямата радост.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ КУРСОВЕ

ПОДОБРИ ЗНАНИЯТА СИ

Корейски език

Учи корейски с преподавател от Корея с дългогодишен опит в преподаването! Научи всичко – от азбуката до сложна граматика, говорене, слушане, писане и стратегии за взимане на изпита TOPIK.

Японски език

Интересна ли ти е Япония? Научи всичко – от азбуката до сложна граматика, говорене, слушане, писане и стратегии за взимане на изпита JLPT от нашите учители японци!

Китайски език

Учи китайски с преподавател от Китай! Научи всичко – от азбуката до сложна граматика, говорене, слушане и писане! Ще се изненадаш колко забавно може да бъде!

Български език

Учи китайски с преподавател от Китай! Научи всичко – от азбуката до сложна граматика, говорене, слушане и писане! Ще се изненадаш колко забавно може да бъде!

Английски език

Искаш да говориш английски свободно? Учи с нашите опитни учители които са живели дълго време в САЩ и Англия!

Онлайн уроци

Искате ли да говорите с нейтив учител, (по корейски, японски или китайски) но не можете да се ангажирате с цял курс точно сега? ТиДжей център започва разговорни онлайн срещи на език по избор! Можете да се присъедините се по всяко време!

НАШИТЕ СЪБИТИЯ

Филмова Вечер


Гледането на филм на езика който изучаваш е страхотен начин да подобриш уменията си по слушане! Не се притеснявай, имаме и субтитри!

Езиков Обмен


Ела и срещни нови приятели докато практикуваш езика който изучаваш! Говоренето е може би най-полезната част от изучаването на нов език.

Културни Събирания


Някога искал ли си да пробваш различна храна или да споделиш интереса си към различна култура с хора с подобни интереси? Докосни се до нещо ново!

Безплатни Уроци


Искаш да пробваш какво е да учиш в нашия център? Заповядай на пробните ни безплатни уроци и усети как е да си наш ученик за ден!

Работно Време

Понеделник – Петък:
9:30 am – 8:30pm
Tj учебен център също може да се съобрази с  вашия график.

Връзки

© Copyright Център ТиДжей – Всички са права са запазени.