Учители

Джей Лий

Корейски, английски език

Здравейте, аз съм Джей. Роден съм и съм отрасъл в Южна Корея и преподавам родния си език, корейски, в България от 2016 г. Също така съм преподавал 8 г…

…математика, природни науки и английски език в Южна Корея.

 

Основно съм се занимавал с частни уроци за тинейджери, а също така съм работил и в частни институти в Южна Корея. Работя и като преводач от корейски в свободното си време.

Една от бакалаварските си степени по “биомолекулярно инженерство” получих от университета Аджоу в Южна Корея и втората по “Биомедицинско инженерство” от S.U.N.Y. (щатски университет на Ню Йорк). Открих дарбата си в природните науки, като участник по биология в националните научни конкурси (състезания), когато учих в природонаучната гимназия Jeonnam в град Наджу, Южна Корея.

Аз съм нейтив преподавател по корейски. Добрият ми английски се дължи на дългогодишното ми обучение и пребиваване в САЩ. Сега изучавам интензивно български, заради скъпата си съпруга, която е българка и сладкия ни син. Също така обичам да пътувам и да изучавам различни култури.

Сойонг Джон

Корейски език

Здравейте. Аз съм Сойонг и съм един от преподавателите в Тиджей център. Завършила съм бакалавърската си степен в Софийската национална музикална…

 академия “Проф. Панчо Владигеров”, инструменталния факултет със специализация в цигулка. В момента следвам магистърска степен.

Имам опит в преподаването на корейски език. Харесва ми да преподавам и да говоря корейски и имам желанието да подкрепя учениците ми които искат да научат корейски език. Когато преподавам се старая да слушам учениците ми и да проявявам съпричастност. Моите хобита са готвенето, отглеждането на растения и разходките. Също така обичам да слушам к-поп музика.

Мина Ли

Корейски език

Здравейте, аз съм Мина и съм учител по корейски в Тиджей център. Корейският ми е майчин език. Завършила съм бакалавърската си степен със …

…специалност “театър”  и специализация в преподаване на произношение. 

Когато бях на 20 години, учих английски в Ирландия и развих любопитство към други култури и езици. След като завърших, работих в Националния Театър в Сеул за 6 години. Втората си бакалавърска степен ще получа през зимата на 2021 г. Тя ще е със специалност “преподаване на корейски език на чужденци”. Обожавам да ходя на театър и да посещавам музеи. Била съм в над 80 града, в 25 държави. Искам да споделя с учениците си корейската култура. Бих искала да си говорим за корейски сериали, к-поп и корейски филми. Живея в Париж, града на изкуството, заедно с френския ми съпруг. Говоря английски, корейски и френски. 

Сонгтек Им

Kорейски език

Здравейте. Казвам се Сонгтек Им и преподавам корейски език в ТиДжей център. Притежавам второ ниво на квалификация за преподавател по корейски език.

След като завърших KBS академията със специалност гласово актьорство в Корея, съм работил като гласов актьор в агенция. Учил съм и к-поп танци защото харесвам танцуването. Ще дам всичко от себе си да ви помогна да научите корейския език и корейската култура.

Ирина Шолева

Корейски език

Здравейте, аз съм Ирина и преподавам корейски в ТиДжей център. Висшето ми образование е изцяло свързано с корейския език – завършила съм бакалавърска …

степен по Кореистика в Софийски Университет и имам завършена магистратура и докторантура по Кореистика (Преподаване на корейски като чужд език) в Женски университет “Ихуа”.

Хитоши Цунекава

Японски език

Здравейте, аз съм Хитоши преподавам в Център ТиДжей майчиния си език, японски. Моята любов към преподаването и интерес към…

…към разликите между японския и европейските езици ме накара да стана преподавател преди 7 години. 

 

Бил съм учител в Швейцария в японско училище с повече от 300 деца, както и преподавател на частни уроци по японски. Септември 2019 г. дойдох в България готов за нови приключения. Продължавам да преподавам в София със същото желание и удовлетворение от работата си. Мотивацията ми се подхранва от разговорите с ученици, които се интересуват от изучаване както на японския език, така и на японската култура. Аз, също така съм и музикант и свиря на хорна. В свободното си време се наслаждавам на изучаването на нови езици и гледането на филми.

Аяно Сато

Японски език

Здравейте! Казвам се Аяно. Идвам от Япония и преподавам японски в ТиДжей център. Живяла съм в Германия, Нидерландия, Швейцария, Китай, Литва и сега в …

България и след няколко години ще стане, така че ще съм живяла извън Япония по-дълго от колкото в Япония.  Понеже съм извън Япония, обичам японската история, фолклор и също така и древните китайски култури и философии. Имам голям опит с ученето на чужди езици затова бих искала да ви предложа много стратегии за по-лесно усвояване на японския език. Имам диплома от Германия и завърших магистратура по музикално представяне с обое инструменти в Швеция. Имам и диплома по практика по историческа интерпретация от Германия. Музиката е моята работа но имам много хобита. Ще се радвам да говоря за “отаку” културата с вас!

Кьоко Морока

Японски език

Здравейте. Казвам се Кьоко. Музикант съм и живея в България. Завършила съм японски и немски музикални университети. Родена и израснала съм в Сапоро, Хокайдо и…

…живях там преди да завърша университета. 

 

Живяла съм в различни държави като Германия и България и затова харесвам да говоря за разликите в живота и културата във всяка една държава. Свиря на инструмент наречен фагот в оркестър. Напоследък можете да научите много онлайн така че аз искам да ви помогна да научите език дори от вкъщи!

Юкико Ито

Японски език

Здравейте. Аз съм Юкико и майчиния ми език е японския. Завършила съм Рикьо Университет ( университета Св. Пол) в Япония където учих изкуство, психология и…

…английски език. 

 

В момента работя като преподавател в Тиджей център и като танцьор в Русенската държавна опера в България. Говоря английски и японски и сега уча и български език. Преподавам японски от 2 години.

Диана Василева

Български, английски език

Здравейте. Аз съм Диана и съм завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и  имам диплома за бакалавър по педагогика, със специализация…

…Педагогическо консултиране. 

Преподавам български на чужденци в Център ТиДжей и през последните 5 години пиша статии за най-големия литературен сайт в България – Аз Чета. През последните 7 години съм преподавала английски на деца и възрастни. Сега съм преподавател по английски не само в нашия център, но също така в професионално училище по електроника и автоматизация. Имам богат опит в детски градини, основни училища, както и при обучаване на деца със специални нужди, проблемни деца в различни институции и обща психологическа работа с деца. Моето гимназиално образование е по изкуства и история. Също така говоря руски и гръцки и през последната година изучавам корейски. Моята любов към азиатската литература, филми, ТВ шоу и музикални предавания ме прави ценен лектор по време на фестивала на азиатската култура “Aniventure” за две последователни години. Обичам да рисувам и чета, особено научна литература. Надявам се, че чрез работата ми в Център ТиДжей ще мога да помогна на повече хора да отворят сърцата си за корейската култура, повече чужденци да се интегрират лесно в България и в същото време да променя разбирането на хората за детските нужди в образованието.

Йоанна Александрова

Български език

Здравейте! Името ми е Йоанна Александрова и преподавам български език в ТиДжей център. Аз съм родом от България.  Също така изучавам корейски език от 4г. …

и стигнах пето ниво миналата година. Харесвам да се запознавам с нови хора и новите преживявания. Февруари месец ще започна бакалавърската си степен в Южно Корейски университет.

Вяра Александрова

Български език

Здравейте, аз се казвам Вяра и от скоро започнах да преподавам български език на чужденци в ТиДжей център. Уча корейски език в ТиДжей център. Била съм в  …

университет в  Шотландия. Говоря български, английски и корейски език. Моите интереси включват видео игри, слушане на музика и шах.

Ели Милошева

Български език

Здравейте! Казвам се Ели и съм преподавател по български в ТиДжей център. В момента карам втората си година от бакалавърската ми степен по …

мултимедия и компютърна графика в Нов Български Университет. Говоря български, корейски, английски, френски и малко руски език и в момента уча японски език в университета. Много се интересувам от източна Азия, особено корейската култура и история. Уча корейски в ТиДжей център от 2019та година. Харесвам да се запознавам с нови хора и нови култури. Имам опит в работата с деца и възрастни. Обичам да помагам на хора от цял свят да научат български език и да разберат повече за нашата култура.  

 

Ючие Пенг (Уил)

Китайски език

Здравейте. Аз съм Уил и съм роден и израснал в Тайван. Мандарин китайски е моя майчин език. Мога да пиша и на опростен и традиционен китайски както и на Пинин и Жуин. 

Учил съм Английска Педагогика и Финанси в националния Чангхуа педагогически университет за моята бакалавърска степен. След това продължих като участвах в студентски обмен в Сеул, Южна Корея и карах магистърската си степен в Шефийлдския университет в Англия. През годините в които учих в чужбина се запознах със състуденти от много различни държави и придобих опит като им преподавах китайски език. Интересувам се и от китайската литература и лингвистика, което много ми помогна да разбера историята, началото и промените в китайския език. Моята страст е да запознавам хората с китайската и южно-азиатската култура и история и бих се радвал да споделя любимите си китайски песни с вас, особено от 2000-2010 г. 

Таня Ли

Английски език

Здравейте. Аз съм Таня и съм била преподавател по английски в България и Южна Корея през последните 10 години. Преподавала на ученици на възраст от 3 до 58 г.

Работила съм в Английска детска градина в Южна Корея. Също така работя като графичен дизайнер, редактор и преводач в свободното си време. Получих магистърската си степен по “графика и илюстриране” от Нов Български университет в София, където се преместих след изучаване на изобразителни изкуства със специализация в “студио арт” и “графичен дизайн” в Montclair State University, New Jersey, USA. Също така съм горд възпитаник на магнетичната гимназия Bergen County Academies: Academy for the Advancement of Science and Technology in Hackensack, New Jersey, USA. Гордея се да кажа, че съм с перфектен български и английски, тъй като съм родена и живяла в България, но израстнала в САЩ. Корейският е езика над който работя през последните години, тъй като скъпият ми съпруг е кореец. Животът на три континента ме накара да открия силното си желание да преподавам чужди езици. Друга моя страст е всичко свързано с изкуствата.

Работно Време

Понеделник – Петък:
9:30 am – 8:30pm
Tj учебен център също може да се съобрази с вашия график.

Връзки

© Copyright Център ТиДжей – Всички права са запазени.